Pe 18 septembrie, 2016 activiștii companiei Rapid Link au participat la cursa națională de ciclism Criterium.

Nu este prima noastră participare la astfel de evenimente, și odată ce suntem Rapid Link și ne place viteaza, nu am ezitat să participăm la cursa națională de ciclism din 18 septembrie.

Atât sportivii, cât și suporterii s-au pregătit intens de această cursă, manifestându-și cu adevărat spiritul de echipă și capacitățile de lideri. Doi participanți la Velo Fun și unul la distanța de 48 km, au demonstrat excelență, curaj și exemplu de a urma un mod sănătos de viață. Ne-am bucurat împreună cu organizatorii  de o cursă excepțională , la care au participat cicliști profesioniști, dar și mulți amatori de diferite vârste. De asemenea, nu au lipsit nici distacțiile pentru copii, gustările și muzica bună pentru toți participanții.
Primii care au dat startul au fost cei de la Velo Fun, în care au participat Victor Baciu și Nicolae Cojocaru, ei au parcurs distanța de 15 km, clasându-se printre primii finaliști ai cursei.

Cel care a dat dovadă de curaj și perseverență a fost sportivul nostru Carmen Chetraru, participantul la cursa internațională Iron Man din iunie, 2016 din Budapesta, care a parcurs distanța maximală de 48 km: „Criterium este încă o experiență excelentă pentru mine, care a creat noi așteptări și emoții. Vreau să le mulțumesc organizatorilor competiției pentru acest eveniment de excepție, pentru posibilitatea de participare, și desigur suporterilor companiei Rapid Link pentru susținere.
Cursa Criterium a fost încă o posibilitate de a demonstra tendința noastră spre succes și dezvoltare.

Olesea Postolachi/ Rapid Link