Rapid Link își descoperă marea pasiune – sportul! Tindem să creștem, să ne dezvoltăm și să devenim mai rapizi.

Așa cum schimbările mici aduc diferențe mari, de la început ne-am implicat în câteva competiții locale: Marathon, Sea Mile, Cursa Criterium, am exersat experiența și am acumulat noi strategii de înaintare către succes. Cei care au reprezentat perseverența și tenacitatea în competiții au fost Victor Baciu și Carmen Chetraru, doi lideri energici, care au cucerit multe înălțimi. Datorită participării lor la competițiile internaționale IronMan și TCS Amsterdam Marathon, compania Rapid Link s-a făcut văzută în Ungaria și Olanda.

În iulie 2016, Carmen Chetraru, inginer în telecomunicații a companiei Rapid Link, a participat la cea mai mare cursă triatlon „Iron Man” din Budapesta. Împreună cu alți sportivi din Republica Moldova, a pornit spre capitala ungară, a concurat cu cei mai rapizi și puternici participanți și a obținut succese zdrobitoare! Cursa Triathlon presupune natație, ciclism și alergare. Înregistrându-se, ca de obicei, la distanțele maxime, Carmen a fost la înălțimea succesului: „După un antrenament pe cinste acasă, nu mi-a fost deloc dificil să concurez cu sportivii veniți la cursă, chiar și cu cei profesioniști.”

În această toamnă, liderul companiei Rapid Link , Victor Baciu, la îndemnul prietenilor săi, a participat la TCS Amsterdam Marathon. Susținut de soția sa, Aliona Baciu, au parcurs împreună distanța de 21 km ( Mizuno Half Marathon), înregistrând rezultate excepționale.

„Mizuno Half Marathon a fost încă o înălțime de cucerit! Susținerea oamenilor dragi, inclusiv și a companiei, mi-a oferit o doză de încredere în succes și multă energie. Am demonstrat că numele de Rapid Link aduce nu doar viteză, dar și atitudine! ” a afirmat Victor Baciu.

Rapid Link își continuă tradiția de a aduce viteză și energie.

Olesea Postolachi/ Rapid Link