Din primăvara anului 2017, compania SC Rapid Link SRL, a devenit importator oficial al produselor Wonlex în Republica Moldova.
Wonlex este o companie din China care se specializează pe producerea echipamentelor electronice: ceasuri cu GPS pentru copii și brățări fitness.

Testarea ceasurilor pentru copii a trecut cu succes, ele s-au adeverit a fi extrem comode și simple în utilizare, atât pentru părinți cât și pentru copii.
Aceste dispozitive posedă funcții specifice unui telefon mobil, care-i permite părintelui să apeleze copilul în orice moment. Ceasurile funcționează în baza unei cartele sim, care trebuie să posede serviciul internet activat (pentru a sincroniza ceasul cu telefonul părintelui) și minute incluse (pentru a efectua apeluri către numerele de telefon salvate în cartea de adrese a ceasului).

Instrucțiuni de utilizare:
1. Introduceți cartela micro-SIM în dispozitiv. În prealabil dezactivați codul PIN de pe cartea telefonică.
2. Instalați aplicația SeTraker în telefonul mobil (o puteți descărca din Play Market sau App Store, în dependență de marca dispozitivului Dvs).
3. Înregistrați ceasul în aplicație prin crearea unui cont unic, accesînd butorul ÎNREGISTRARE.
4. Urmați pașii înregistrării: scanați codul QR de pe carcasa ceasului, sau introduceți manual codul Reg Code de pe carcasa ceasului.
5. Introduceți emailul Dvs, numele copilului, numărul de telefon a copilului și creați o parolă. Important! Loginul trebuie să fie o adresă de email validă! În cazul dezactivării aplicației, se vor folosi datele inițiale de înregistrare (loginul și parola care au fost create la înregistrare).
6. Accesați ÎNREGISTRARE și deschideți aplicația.

Mai jos veți găsi explicate succint setările cele mai importante ale aplicației:
Difuzor – prin accesarea acestei setări, puteți expedia mesaje vocale, sau să scrieți mesaje scurte de 15 caractere.
Harta – vă permite să monitorizați locația ceasului pe hartă.
Talpă picior – raportul distanței efectute de copil.
Perimetru– puteți seta un perimetru pe hartă. În cazul în care acest perimetru va fi depășit, telefonul Dvs va primi notificări.
Mesaj – vedeți toate mesajele de sistem: alarmă descărcare ceas, alarmă depășire perimetru, alarmă SOS
Sănătate – afișează numărul de pași, caloriile, mișcările în somn și durata somnului
Alarmă ceas – puteți seta alarma ceasului
Căutare ceas – în caz că ați pierdut ceasul, accesați căutarea ceas și acesta va semnaliza.

Opțiunea Setări:
1. SOS numere – se pot introduce 3 numere SOS, de urgență. Ceasurile posedă un buton lateral SOS, la accesarea acestuia se va efectua un apel de urgență și mesaj scurt către cele 3 numere înregistrate în aplicație.
2. Voce – funcția care permite părintelui să asculte ce se petrece în jurul ceasului. Introduceți numărul Dvs de telefon, tastați OK și ceasul vă sună înapoi. Răspundeți și ascultați! În timpul efectuării acestui apel, ceasul nu reacționează.
3. Mod de lucru – se alege una din cele 3 variante existente de recepționare a semnalului de locației exacte a copilului. Recomandăm să alegeți Mod Salvare Baterie care va trena durata bateriei ceasului.
4. Nu deranjați – se aleg orele în perioada cărora ceasul nu va reacționa la mesaje și apeluri (de exemplu în timpul orelor de școală).
5. Număr gardian – se va introduce un număr de telefon, care va primi notificări despre:
5.1. re-amintire accumulator scăzut
5.2. re-amintire SOS
5.3. ceas desfăcut
6. Telefon – cartea de adrese, în care se introduc numerele de telefoane care vor putea apela ceasul, și la care copilul va avea acces să lanseze apeluri. Numerele care nu vor fi întregistate în aplicație, nu vor putea efectua apeluri către ceas și invers. Lista de numere variază în dependență de model între (10 și 15).
7. Limba și zonă orară – se va seta ora și limba de afișare a ceasului (alegeți opțiunea East: GMT+2:00 pentru Republica Moldova)
8. Comutator poziționare LBS – la activarea acesteo setări, dispozitivul este monitorizat prin intermediul antenelor de telefonie mobilă. La dezactivarea acestei funcții, dizpozitivul va fi monitorizat după semnalul GPS.
9. Oprire de la distață – ceasul poate fi deconectat doar din telefonul părintelui.

Opțiunea EU:
1. Date personale – se introduc datele personale ale părintelui și copilului.
2. Listă dispositive – lista cu dispositive care sunt monitorizate de aplicație.
3. Schimbare parole – puteți schimba parola aplicației.

Aveți posibilitatea să monitorizați dispozitivul de pe două aplicații (telefoane), pe un dispozitiv se va efectua înregistrarea, pe celălalt se vor introduce doar datele inițiale de logare (login, parolă).