Generatoare și UPS 2017-06-15T15:59:09+00:00

TE-AI ÎNTREBAT VREODATĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL ÎN CARE ÎN COMPANIA TA SE ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU CURENT ELECTRIC?

  • CHIRIE GENERATOR 52 KVA (42 KWT)
  • Preț exclusiv – de la 250 EUR/24h
  • Timp de funcționare neîntreruptă 12/24h
  • Combustibil inclus
  • Mentenanță inclusă
Contactează-ne

Oferim o gamă complexă de servicii. Experiența acumulată în acest domeniu ne impune un standard ridicat al serviciilor prestate. Toate echipamentele oferite spre închiriere sau vânzare sunt de calitate, fiind importate din Europa.

Contactează-ne
Generatoare EMSA

Recomandăm ca generatorul să fie instalat de către electricieni profesioniști. Aceștia dispun de uneltele și cunoștințele necesare, precum și de înțelegerea regulilor și reglementărilor locale. Datorită experienței lor, vei economisi mai mult pe termen lung.

Contactează-ne
Generator_Emsa

Funcția surselor de alimentare neîntreruptă (UPS) este de a proteja consumatorii de perturbaţiile existente în reţeaua de alimentare şi de întreruperea tensiunii de alimentare, ceea ce ar putea cauza deteriorarea aparatelor conectate la reţeaua de alimentare, pierderea datelor sau alte daune.

Contactează-ne
opt

Suntem profesioniști cu o vastă experiență în furnizarea serviciilor de întreținere a echipamentelor pentru alimentare autonomă: generatoare diesel, generatoare cu benzină, centrale electrice portabile și centrale electrice diesel staționare. Într-o zonă fără surse de curent, generatoarele reprezintă soluția ideală.

Contactează-ne
Generator_Emsa_Moldova

De-a lungul timpului, produsele Honda au câștigat încrederea clienților din toată lumea. Sunt singurele produse care își fac treaba de fiecare dată fără greș, singurele echipamente care pornesc întotdeauna de la prima sfoară. Pentru Honda, performanța e dată de un cumul de parametri, cum ar fi consum de combustibil, putere, cuplu motor, emisiile de eșapament, nivelul de zgomot, nivelul de vibrații, ușurința în exploatare.

Contactează-ne
Generator Honda Moldova

Serviciul de consultanță intervine în toate fazele implementării unui proiect de valorificare a surselor de energie. Implementarea unui proiect de producere a energiei parcurge patru faze importante: studiu de fezabilitate, asigurarea finanțării, proiectarea și realizarea investiției.

Contactează-ne
1459031611_vector_65_01

Proactivitatea reprezintă un element esențial într-o afacere performantă. De aceea, pentru a menține nivelul de profesionalism și promptitudine cu care am pornit încă din 2007, vă punem la dispoziție cei mai buni profesioniști în dirijarea și întreținerea aparatajului.

Contactează-ne
dsads

CLIENȚII NOȘTRI