Compania Rapid Link SRL

Începând de la domeniul tehnologiilor informaționale – transport de date securizat, linii dedicate, internet, centre de date, servere dedicate și virtuale, colocare, hosting – astăzi Proiectăm, Executăm, Livrăm, Menținem un spectru larg de produse adaptate deplin la cerințele Beneficiarilor.

oferă servicii și soluții profesionale complete în managementul proiectelor comerciale și tehnice de cea mai mare complexitate.

Soluții conform cerințelor tale:

  • Nivel de deservire SLA 99,5%

  • Transmisie până la 1 Gbps pe intern/extern

  • Abordare personalizată și profesionistă

  • Condiții flexibile de plată

  • Asistență tehnică garantată

Compania Rapid Link a fost fondată în anul 2007.
Inițial compania a fost concentrată la dezvoltarea serviciilor calitative de acces la Internet și de păstrare sigură a datelor. Pe parcursul anilor, Rapid Link a dezvoltat o rețea proprie de fibră optică, pentru transferul securizat de date la nivelul țării și a extins capacitatea de trafic internațional prin parteneri direcți.
Suntem prezenți în cele mai mari orașe din Republica Moldova: Chișinău, Bălți, Cahul, Ungheni, Orhei, Edineț, Anenii Noi.

În prezent, echipa Rapid Link este creată din 18 specialiști, cu experiență de realizare a proiectelor de diferită complexitate.

Folosind experiența acumulată, echipa Rapid Link își asumă managementul, iar în cazul înțelegerii cu beneficiarul, inclusiv și finanțarea proiectelor tehnice și comerciale de diversitate mare. Echipa Rapid Link are capacitatea să joace rolul de integrator, atragând în realizarea proiectelor cei mai pregătiți specialiști.
Indiferent de genul și dimensiunea proiectului realizat de Rapid Link, neschimbat rămâne obiectivul urmărit – Satisfacerea Așteptărilor Beneficiarului.

0
Orașe conectate
0
Proiecte realizate
0
Ani de experiență
0
Afaceri conectate