În data de 27 mai, 2016 compania Rapid Link aniversează 9 ani de la fondare.

Cu ocazia acestui prilej, compania a organizat un eveniment cultural, cu scopul de a mulțumi echipa Rapid Link pentru munca și eforturile deosebite depuse în crearea și creșterea operatorului de telecomunicații pe piața Republicii Moldova.

“De 9 de ani realizăm proiecte mari, construim noi infrastructuri, implementăm noi tehnologii, împreună cu clienții și partenerii noștri, alături de care ne simțim capabili să atingem cele mai ambițioase scopuri. Doar împreuna am depășit dificultățile și am reușit să creștem. Cum se spune, „Istoria este scrisa de catre invingatori”, asttfel putem scrie împreuna niște rânduri în istoria pieței de telecomuncații și acestea vor fi despre respectul față de lucrul realizat cu pasiune, despre parteneri onești și clienții fideli” a afirmat Victor Baciu, fondatorul companiei Rapid Link.
Rapid Link este operatorul serviciilor de calitate, compania unei noi generații de idei, tehnologii și soluții pentru afaceri de succes, care se exprimă la nivelul de profesionalism performant.