Servicii centre de date 2017-06-03T11:04:04+02:00
dedi1

Centru de date categoria Premium. Soluții complexe pentru managementul sistemelor informaționale. Un centru de date certificat externalizat este mult mai ieftin decât propriul centru de date. Dacă pentru afacerea ta securitatea informației este primordială, atunci un centru de date externalizat este justificat.

slideshow-colocationCentralizarea resurselor informaționale pentru companiile cu filiale distribuite geografic. Reducerea costurilor de investiții și de exploatare. Siguranța absolută a echipamentelor instalate și informației companiei client. Instalarea propriilor echipamente în centrul de date Rapid Link.

banner_pic

Posibilitatea de a inchiria numărul necesar de servere, fără o investiție inițială de capital. Nici un cost pentru întreținere și reparații de hardware.  Acces la distanță și siguranță a propriilor sisteme informaționale corporative.

Beneficiile afacerii tale:

Complexitate minimă de întreținere a infrastructurii informaționale. Costuri minime de exploatare a sistemelor.
Posibilitate operativă de actualizare a sistemelor de programare. Flexibilitate în schimbarea numărului de servicii incluse.
Fiabilitate sporită și o gamă largă de servicii disponibile. Nivel ridicat de securizare a resurselor informaționale stocate în incinta centrului de date.
Service Level Agreement 99,5%. Monitorizarea permanentă a temperaturii și umidității în centrul de date.
Acces permanent la internet cu viteza transferului de date până la 10 Gbit/s Capacitatea rețelei Rapid Link S.R.L. constituie 10 Gbit/s.
Protecție împotriva accesului persoanelor neautorizate. Acces al clienților în centrul de date pentru asistență tehnică independentă și lucrări de administrare a echipamentului conform programării.
Integrare a serviciilor centrului de date cu alte servicii IT. Conectare la rețeaua pentru transport de date securizat.