dedi1

Centru de date categoria Premium. Soluții complexe pentru managementul sistemelor informaționale. Un centru de date certificat externalizat este mult mai ieftin decât propriul centru de date. Dacă pentru afacerea ta securitatea informației este primordială, atunci un centru de date externalizat este justificat.

Compania S.C Rapid Link oferă servicii antivirus de la Dr.WEB. Programul antivirus este conceput atât pentru casă, cât și pentru afaceri.

Serviciul antivirus pentru afaceri:
Consumatorii serviciului antivirus Dr.Web sunt întreprinderi mici și mijlocii. Furnizorul de servicii IT instalează software-ul de servicii pe serverele sale; compania-client încheie un contract de prestări servicii cu furnizorul.
Este taxat doar numărul real de conexiuni, iar acest număr este flexibil și poate fi modificat, în funcție de nevoile curente ale clientului.

Pachetele de bază:
1. Dr.Web Classic (antivirus + firewall)
2. Dr.Web Premium (protecție completă + protecție pentru Android gratuit)
În cadrul fiecărui pachet tarifar este inclusă protecția stațiilor de lucru și a serverelor Windows (la alegerea clientului).

Serviciul antivirus pentru casă:
Consumatorii de servicii antivirus sunt toți abonații furnizorului. Esența serviciului este dreptul de a utiliza funcțiile de protecție ale software-ului Dr.Web ca serviciu al furnizorilor, în timp limitat (licență).

Pachetele de bază
1. Dr.Web Classic (antivirus + firewall)
2. Dr.Web Premium (protecție completă)
3. Dr.Web Premium Server (protecție completă a platformelor de server Windows)

Rapid Link asigură mentenanța IT pentru calculatoare, servere și rețele informatice pe baza de abonament lunar, de asemenea intervenții la cerere, sau de cîte ori este necesar.

Servicii de mentenanță IT, hardware și software, includ intervenții de asistență tehnică, inspectarea a echipamentelor electronice, în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, remedierea defectelor, înlocuiriea detalelor consumabilelor la necesitatea clientului.

AVANTAJELE ÎNCHEIERII UNUI CONTRACT DE MENTENANȚĂ IT

 • Avem grijă de întreaga infrastructură IT la un cost mult mai mic decît salariul unui angajat al departamentului IT

 • Colaborați cu o echipă profesionistă, oricînd la dispoziția Dvs.

 • Timp de rezolvare a deranjamentelor tehnice este garantat;

 • Timp de intervenție urgentă este garantat;

 • Ca rezultat al acțiunilor noastre de monitorizare și backup, datele Dvs. sunt în siguranta, iar riscul de a pierde informații critice este diminuat considerabil

Rețeaua Virtuală Privată reprezintă soluția securizată de conectare atât a sediilor companiei, cât și a angajaților mobili și a partenerilor de afaceri la intranetul companiei, având ca suport de comunicație infrastructura Rapid Link sau o rețea publică.

slideshow-colocationCentralizarea resurselor informaționale pentru companiile cu filiale distribuite geografic. Reducerea costurilor de investiții și de exploatare. Siguranța absolută a echipamentelor instalate și informației companiei client. Instalarea propriilor echipamente în centrul de date Rapid Link.

Serviciile de consultanță sunt destinate companiilor mici și mari, care tind spre dezvoltarea afacerii.  Proiectele de consultanță în domeniul IT  oferă soluții complexe, o abordare corporativă, implică echipe de consultanți cu experiență valoroasă și asistență post-implementare.

Rapid Link – IP Tranzit – Layer 2 este un serviciu de tranzit la nivel de operator, care permite furnizorilor de servicii Internet, furnizorilor de conținut și aplicații, conectivitatea Layer 2 între diverse puncte de acces (oficii, servere, etc).

Performanța rețelei companiei Rapid Link, precum si conectivitatea la nivel internațional, face față cererii și așteptărilor tot mai ridicate ale clienților.
Serviciul IP Tranzit oferă o solutie de conectivitate IP unică, care va imbunatăți considerabil performanța rețelei, experiența si satisfactia utilizatorului la utilizarea de cloud computing, hosting, videostreaming, conexiune securizată între oficii, etc.

Beneficii:

 • Soluţie flexibilă şi eficientă

 • Fiabilitatea și performanța serviciilor

 • Accelerarea accesului la date

 • Asistența completă și proactivă 24 x 7

 • Reducerea costurilor operaționale

Serviciul transport de date poate fi utilizat pe infrastructura de reţea deja existentă, sau poate fi implementat folosind soluţii complete pentru crearea sau îmbunătăţirea reţelei (conexiune pe infrastructura pe fibră optică cu lăţimi de bandă de până la 1 GBps, instalare şi configurare echipamente, asistenţă tehnică permanentă).

 Beneficii:

 •  Tarif redus pentru transportul de date;

 • Transport rapid şi sigur;

 • Conexiune la nivel naţional;

 • Infrastructură pe fibră optică;

 • Costuri reduse privind achiziţionarea echipamentelor dedicate.

Rapid Link închiriază linii/canale digitale dedicate pentru uz personal, cu banda de nx64 kbit/s și fluxuri digitale de la 2 Mbps. Canalele funcționează pe baza magistralelor de fibre optice de mare viteză.

banner_pic

Posibilitatea de a inchiria numărul necesar de servere, fără o investiție inițială de capital. Nici un cost pentru întreținere și reparații de hardware.  Acces la distanță și siguranță a propriilor sisteme informaționale corporative.

Beneficiile afacerii tale:

Complexitate minimă de întreținere a infrastructurii informaționale. Costuri minime de exploatare a sistemelor.

Posibilitate operativă de actualizare a sistemelor de programare. Flexibilitate în schimbarea numărului de servicii incluse.

Fiabilitate sporită și o gamă largă de servicii disponibile. Nivel ridicat de securizare a resurselor informaționale stocate în incinta centrului de date.

Service Level Agreement 99,5%. Monitorizarea permanentă a temperaturii și umidității în centrul de date.

Acces permanent la internet cu viteza transferului de date până la 10 Gbit/s Capacitatea rețelei Rapid Link S.R.L. constituie 10 Gbit/s.

Protecție împotriva accesului persoanelor neautorizate. Acces al clienților în centrul de date pentru asistență tehnică independentă și lucrări de administrare a echipamentului conform programării.

Integrare a serviciilor centrului de date cu alte servicii IT. Conectare la rețeaua pentru transport de date securizat.