Magia sărbătorilor de iarnă ne inspiră, ne înaripează, ne aduce curaj și oferă ocazie unică de a împărți bunătate și dragoste.

Cu acest prilej a venit și Maratonul de Crăciun, oportunitate perfectă pentru a pune în acțiune entuziasmul, căldura și dăruința alături de echipa Sporter.MD, care au reușit să creeze o atmosferă de sărbătoare, răsplătind participanții cu daruri, zâmbete și bună dispoziție.

Evenimentul marcat avea un scop nobil, prin intermediul donațiilor pentru participare, am contibuit la suportul financiar a lui Maxim Gavrilenco, băiețelul de 6 ani, care luptă în fiecare zi pentru viață. Am asistat la un act de caritate neobișnuit, însoțit de un spirit de echipă deosebit, o mulțime de oameni s-au unit pentru a dărui speranță și încredere în ziua de mâine micului Maxim.
Noi, cei de la Rapid Link, fiind tentați de farmecul Crăciunului, n-am stat mult pe gânduri, ne-am înarmat cu energie și am mers să susținem evenimentul și, desigur, să culegem momentele feerice ale sărbătorilor de iarnă. Astfel, colegii noștri, Victor Baciu, Valeria Crasov și Cristofor Oltu au pornit alături de ceilalți participanți, într-un spirit competitiv, să adune daruri și să împartă momente pline de pozitivism. O nouă experiență care merită a fi marcată în calendar.
Oragnizatorii, ținînd cont de anotimpul rece, nu ne-au lipsit de bauturi calde și dulcegării, care au pronunțat și mai tare evenimentul. Cei mai văzuți au fost participanții costumați, care atrăgeau privirile tuturor, intrigând mulțimea.

„A fost minunat! Am simțit împreună magia atmosferei de sărbătoari. Ne-am convis încă odată că Moș Crăciun există, și el ne aduce aminte să nu uităm de cei, care au nevoie de suportul nostru. Am rămas plăcut surprinși de seriozitatea organizatorilor, dar și a participanților, ținem să le mulțumim pentru acest eveniment deosebit care a dat startul sărbătorilor de iarnă” a afirmat Victor Baciu, administratorul companiei Rapid Link.
Vom reveni în curând cu noi emoții și noi evenimente.

Olesea Postolachi/ Rapid Link