Dr. Web și Rapid Link

Doctor Web este un producător rus de soluții antivirus destinat pentru protecția informațiilor. Soluțiile Dr.Web sunt dezvoltate din 1992, acesta fiind unul dintre primele soluții antivirus din lume.
Doctor Web are peste 26 de ani de cercetare în domeniul malware și este capabil să anticipeze evoluția programelor, este una dintre puținele companii care au propriul motor antivirus, tehnologii pentru detectarea și tratarea programelor malware.
Compania este un jucător cheie pe piața rusă de software, care acoperă nevoile de bază ale unei afaceri, și anume securitatea informațiilor. Soluțiile de protecție antivirus Dr.Web permit sistemelor de informații ale clienților noștri să contracareze în mod eficient orice amenințări, chiar și cele necunoscute.
Linia de soluții și produse Dr. Web are tot ce e nevoie pentru a construi un sistem complet de protecție antivirus în companii de toate dimensiunile și în orice ramură a activității economice. Soluțiile Dr.Web vă permit să limitați toate căile de penetrare a tuturor tipurilor de malware în rețeaua corporativă, către dispozitivele protejate și să minimizați riscul de infecții. Acestea nu numai că protejează, dar și asigură respectarea strictă a politicilor de securitate pe toate dispozitivele pe care sunt instalate. Nu există componente redundante și nerevendicate în ele – totul este doar cel mai necesar.
Doctor Web a fost prima companie care a oferit un model inovator de utilizare a antivirusului ca serviciu și până în prezent continuă să fie principalul jucător pe piața rusă a serviciilor de securitate Internet pentru furnizorii de servicii IT.
Obiectivul strategic al companiei, spre care sunt vizați toți angajații, este de a crea cele mai bune instrumente de protecție antivirus care îndeplinesc toate cerințele moderne pentru această clasă de programe, precum și de a dezvolta noi soluții tehnologice care să permită utilizatorilor să întâmpine pe deplin orice fel de amenințare computerizată.
Soluțiile Dr.Web au certificate de conformitate FSTEC din Rusia, FSB din Rusia și Ministerul Apărării din Rusia.

Soluțiile certificate Dr.Web sunt utilizate:
• în organizații cu cerințe de securitate înaltă;
• la protecția datelor din sistemele care prelucrează informațiile cu conținut secret de stat;
• pentru a proteja sistemele de informații de stat (SIG / MIS) și inclusiv clasa de securitate 1;
• să asigure integritatea datelor cu caracter personal în sistemele de informații;

Soluțiile Dr.Web se află în Registrul unificat al programelor ruse pentru computere electronice și baze de date.
Produsele Dr.Web sunt compatibile cu sistemele de operare ruse MSVS, Alt Linux, Astra Linux, ROSA, Red OS 7.1 Murom, R-Patforma, Elbrus-D, Elbrus-8.32, etc. și cu dispozitivele bazate pe procesorul rus Baikal-T1 “.
Clienții noștri sunt protejați de riscurile la care sunt expuși utilizatorii SZI străini:
• refuzuri la furnizarea de software;
• refuzuri de a primi actualizări ale programelor achiziționate anterior;
• refuzul accesului la servicii cloud și online – până la pierderea completă a informațiilor stocate acolo;
• refuzuri de a primi suport tehnic;
• nerambursare – pentru software plătit anterior sau abonament pe termen lung la un serviciu online;
• refuzuri de a prelungi perioada de utilizare a software-ului.
Certificatele de stat și premiile, precum și geografia utilizatorilor Dr.Web, mărturisesc calitatea înaltă a produselor create de programatori ruși talentați.

Certificatul de conformitate nr. 3509 al FSTEC al Rusiei este valabil până la 27.01.2024. Licențele pentru produsele certificate Dr.Web sunt livrate într-un pachet certificat Dr.Web pentru mediul de afaceri.

Pentru afacerile mari
Dr.Web Dr.Web Enterprise
Security Suite
De la 5 PC-uriAntivirus pentru afaceri mariMai multe detalii..
Pentru afacerile mici și freelanceri
Dr.Web Small Business
5 PC-uri+ 1 serverAntivirus pentru afaceri miciMai multe detalii..
Pentru afacerile medii
Dr.Web Kit universal
De la 5 PC-uri+ 1 server

Antivirus universal

Mai multe detalii..

Școli și instituții
Set pentru școală
De la 10 PC-uri + 1 server

Antivirus Dr. Web scoala institutii de invatamant

Mai multe detalii..

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.