Aplicații utile pentru siguranța copilului în mediul online 2018-10-15T10:40:25+00:00

Securitatea copilului în mediul online depinde de fiecare părinte. Copiii sunt tot mai mult expuși pericolului virtual atunci când accesează paginile web cu conținut inadecvat, când crează conturi pe rețele de socializare și deschid emailuri de la surse necunoscute.

Cum pot fi protejați?

În mediul online există multe aplicații care pot restricționa și controla activitatea copilului în Internet. Cea care o propunem noi este Bitdefender, care lansează suita de soluţii pentru familii Bitdefender 2019.

Opțiunea care poate fi utilizată în scopul protejării copiilor, este Control Parental.
Pentru a avea acces la opțiunile de Control Parental Bitdefender, trebuie să instalați Bitdefender Internet Security sau Bitdefender Total Security pe computerul, telefonul sau tableta utilizată de copiii Dvs.

Funcția de Control parental de la Bitdefender vă permite să monitorizați activitățile online ale copiilor Dvs. prin blocarea următoarelor componente:

  • Pagini de web cu conținut inadecvat;
  • Acces la internet complet pentru anumite perioade de timp (cum ar fi atunci când trebuie să faceți temele sau treburile casnice).
    pagini de web;
  • Blocarea E-mail-urilor și mesajelor în care apar anumite cuvinte cheie (cuvinte indecente);
  • Jocuri, chat, sau alte programe;
  • Mesaje trimise de contacte din cadrul mesageriei (sms, messenger, viber, etc.), altele decât cele permise.

Doar administratorul de sistem, adică părintele,  poate accesa și configura funcția de Control Parental. Atunci când activați această funcție, asigurați-vă că vă protejați setările cu o parolă, pentru ca nimeni altcineva să nu le poată schimba.

Mai multe detalii despre cum se setează Bitfedener Control Parental găsiți aici Cum setez și configurez filtrele de vârsta pentru funcția de control parental?

Pentru mai multe detalii și suport, apelați 022 820 820, sau 060 513 513.