Rapidlink are nevoie de Director Tehnic!

Suntem în căutarea unei persoane energice, proactive și pline de ambiții sănătoase de a realiza lucruri frumoase, care satisfac beneficiarii, făcându-le viața mai comodă și activitatea mai rezultativă. Candidatul e bine să dețină studii tehnice și o experiența de lucru în IT și/ sau în telecomunicații mai mult de 3 ani.
De fapt, candidatul ne poate impresiona prin dorința sa de lucru, prin capacitatea de a organiza oamenii, canalizându-le efortul asupra realizării obiectivelor, prin abilitatea de a îmbunătăți și lărgi continuu serviciile și produsele noastre și prin capacitatea de a convinge beneficiarii noștri că Rapidlink este cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Responsabilitățile Directorului Tehnic:

1. Planifică activitatea zilnică a echipelor RL pe proiectele Companiei, în conformitate cu angajamentele și contractele Companiei sau cu prioritățile stabilite de Directorul general. Furnizează informațiile necesare Direcției financiar-contabile, pentru a asigura monitorizarea eficienței folosirii resurselor Companiei.
Scopul: stabilește sarcini zilnice echipelor Companiei pentru a asigura realizarea serviciilor, care satisfac cerințele contractului și în termenii prevăzuți de contract.

2. Colectează și examinează rapoartele zilnice de activitate de la echipelor.
Scopul: monitorizarea eficienței folosirii resurselor umane și materiale ale Companiei și a respectării desfășurării lucrărilor pentru a fi executate în termenii contractului și pentru a preveni întârzierile.

3. Elaborează și transmite zilnic Directorului general raportul referitor la activitățile realizate de echipele RL în ziua precedentă. Raportul va fi elaborat după Forma aprobată și va fi transmis prin email.

4. Evaluează lunar performanța fiecărei echipe (a fiecărui leader) și prezintă un raport Directorului general cu opiniile și recomandările de rigoare.
Scopul: stimularea remunerării meritate și a competiției oneste în interiorul Companiei.

5. Prezintă Directorului general rapoarte săptămânale de activitate a Direcției Tehnice, care să conțină informațiile despre lucrările executate, termenii respectați/ ratați, opiniile și recomandările referitoare la eficiența activității angajaților și la eficiența utilizării resurselor tehnice.
Scopul: generarea ideilor de îmbunătățire continuă a organizării proceselor Companiei, a creșterii eficienței folosirii resurselor umane și materiale ale Companiei.

Oferim un salariu motivant și asigurăm candidatul de faptul că un bun director tehnic va fi satisfăcut de remunerarea propusă de Rapidlink.

Puteți trimite CV la adresa sales@rapidlink.md, să completați forma de contact sau apelați 068 555 936

Director Tehnic Rapid Link

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.