Rapid Link este furnizorul oficial al produselor Dr.Web!
Compania SC “Rapid Link” SRL a extins lista certificatelor disponibile.

În iulie 2019, angajații companiei noastre au beneficiat de cursuri de formare și au trecut cu succes examene de certificare privind cunoașterea caracteristicilor de licențiere și personalizare a produselor software Dr.Web. Prezența acestui certificat oferă clienților noștri garanția că achiziționează software antivirus licențiat și autentic.

Doctor Web este un producător rus de produse antivirus.

Doctor Web deține certificate care vă permit să utilizați produsele în organizații cu cerințe de securitate ridicate.

Compania Rapid Link a obținut statutul de Cisco Select Partner.
Specialiștii companiei SC „Rapid Link” SRL au fost invitați de către reprezentanța companiei Cisco în Moldova, compania Elcore Distribution SRL, la training specializat pentru obținerea statutului de Select Partner, în data de 4-5 iulie, 2019. Training-ul a fost oferit de compania din Rusia, TrainPower.
Pentru a primi certificarea, au fost susținute examenele 700-150: Cisco SMB Account Manager și 700-751: Cisco SMB Engineer. Trecerea cu succes a acestor două examene a permis includerea specializării ExpressSMB în protofoliul companiei SC „Rapid Link” SRL, ce oferă statutul Cisco Select Partner.
Cisco este cel mai mare furnizor de tehnologii de rețea din lume, care stau la baza comunicațiilor de date, voce și video de pe Internet și rețelele de computere corporative. Oferă soluții software și harware pentru toate nivelele de afaceri – de la intreprinderi mici la corporații mondiale.