Cursa națională de înot Sea Mile –  încă o înălțime spre succes a companiei Rapid Link!

În data de 17 iulie 2016, Sporter a organizat cea mai excepțională competiție de înot, la care s-au înregistrat  aproximativ șase sute de participanți, amatori și profesioniști de diferite vârste, fiecare manifestându-și măiestria și curajul.

Noi, echipa Rapid Link, fiind energici și perseverenți, dornici de a explora ceva nou, nu am ezitat să ne înscriem la competiția națională de înot Sea Mile, la distanța – Double Sea Mile (3704 metri).

Colectivul companiei Rapi Link, având experiențe în asemenea competiții, și-a demonstrat caracterul rapid și dinamic. Ne-am lăsat copleșiți de valurile lacului Ghidighici, provocate de talentul participanților. Cel mai așteptat a fost sportivul nostru Cermen Chetraru, care din nou a demonstrat cât de important este să respecți un mod sănătos de viață și de a fi în formă, înregistîndu-se la distanța Double Sea Mile.

“Sea Mile a fost pentru mine ca un antrenament pentru următoarea competiție la care voi participa, cursa internațională „Iron Man” din Budapesta. Țin să le mulțumesc organizatorilor pentru posibilitate de a participa la acest eveniment deosebit și de a căpăta o nouă experiență” afirmă Carmen Chetraru, inginer în telecomunicații, Rapid Link.

Rapid Link va reveni cu noi evenimente, noi realizări și succese!

Olesea Postolachi/ Rapid Link