Timp de 9 ani, compania Rapid Link prestează servicii de telecomunicații, servicii data centru, soluții IT individuale și soluții energetice.

Fiind cunoscut ca un operator local sigur și inovativ, compania Rapid Link a inițiat în anul 2013 importul pe piața tehnologiilor moderne din Republica Moldova produsele marca Apple, cu drepturi exclusive de distribuție. Pentru a păstra încrederea clienților noștri, produsele Apple sunt procurate direct  de la producător, ceea ce garantează siguranță, calitate și originalitate.

Importăm produse Apple de orice tip: iPad, MacBook, Time Capsule, UBS Cable, Magic Keyboard și multe alte. Pe lîngă produsele Apple propriu-zise, găsiți la noi piese de schimb și accesorii originale.

Pentru a vă convinge că produsul Apple este original, găsiți numărul de serie, sau numărul de IMEI pe dizpozitivul dumneavoastră și accesați următorul link, pentru a afla mai multe detalii privind originalitatea produselor Apple https://support.apple.com/ro-ro/HT204073

Apple oferă deasemenea garanție de un an, timp în care posesorul unui produs Apple poate solicita repararea produsului defect.

Știați că:

  • Produsele Apple detestă fumul de tigară? Din 2009 producătorii Apple au confirmat faptul că frumatul dăunează asupra garanției produsului, unii ingineri refuzând să repare unele produse, din motiv  că nu doresc să devină fumători pasivi.
  • Cel mai puternic dispozitiv din lume iPhone 7 vine cu noi funcții unice. Telefonul vine cu certificare Ipx7 pentru rezisteța în apă de pîna la 30 metri, dar și cu difuzoare stereo la pachet. Deasemenea poate fi adăugată funcția de efect 3D pentru poze.

Vrei produs original Apple? Vino la Rapid Link! Ne găsești pe pagina noastră de facebook iStore Moldova!

Olesea Postolachi/ Rapid Link