Astăzi, 17 mai 2017, compania SC „Rapid Link” SRL, împreună cu întreaga comunitate internațională marchează Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.

Misiunea acestui eveniment este de a accentua importanța globală a posibilităților tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, de a conștientiza beneficiile pe care tehnologiile le pot aduce societății, economiei, medicinei și altor domenii.

Istoria acestui grandios eveniment are origini în secolul XIX, cînd Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor a decis să aniverseze, începând din 17 mai 1969, Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale, prin care se marca semnarea primei Convenții Telegrafice Internaționale, la 17 mai 1865, la Paris, Franța.

„Domeniile telecomuniicațiilor și tehnologiilor informaționale sunt dintre cele mai dezvoltate și dinamice în Republica Moldova, cele care contribuie indispensabil la transformarea și dezvoltarea țării, a economiei, a societății și sunt fericit că noi suntem printre cei, care contribuie la progresul tehnologic. Și în semn de recunoștință, vreau să aduc sincere mulțumiri echipei Rapid Link pentru efortul despus de-a lungul celor 10 ani de activitate, care împlinim în acest an”, a afirmat Victor Baciu, Directorul General al companiei Rapid Link.

Progresul tehnologic a devenit vital, tendințele zilnice ne demonstrează acest fapt, în acest context Rapid Link a implementat și a dezvoltat o gamă largă de soluții și servicii în domeniul comunicaţiilor electronice: acces la Internet la cele mai competitive prețuri și calitate excepțională, servicii de securitate informaţională, transport de date, construcția reţelelor corporative, servicii Data Centru, servicii de IP tranzit și multe alte.