Astăzi, 29 mai 2017 compania Rapid Link sărbătorește 10 ani de activitate!

  • Zece ani în care am fost, suntem și vom rămâne cei mai buni la capitolul performanță, loialitate și originalitate
  • Zece ani în care am avut grijă de confortul clienților noștri, oferindu-le servicii de cea mai înaltă calitate
  • Zece ani în care am mers mână la mână cu noile inovații, implementându-le în lista cerințelor și nevoilor clienților
  • Zece ani de muncă în echipă, îndeplinindu-ne sincer și eficient datoria față de clienți
  • Zece ani în care am înregistrat succese considerabile și de durată
  • Zece ani de efort asiduu pentru a ne menține pe pozițiile de frunte și pentru a corespunde standartelor
  • Zece ani în care am acumulat experință, practică și noi abilități de colaborare
  • Zece ani în care am găsit soluții perfecte pentru toate afacerile
  • Zece ani de colaborare cu încrederea clienților
  • Zece ani în care am construit „relații” prin intermediul „vitezei înalte”

“Am evoluat, fiind flexibili, rezistenți și perseverenți! Împreună am depășit dificultățile și am crescut, alături de o echipă de profesioniști adevărați, devotați scopului, cu care am reușit să întemeiem o companie de succes. Sunt 10 ani, perioadă în care am ne-am dezvoltat datorită susținerii clienților noștri! Eu cred că viitorul ne deschide oportunități și descoperiri noi. Ne doresc mulți ani și o aniversare memorabila” a afirmat Victor Baciu, administratorul și fondatorul companiei Rapid Link.

Pentru a memora aniversarea noastră, am devenit eroii succesului pe paginile revistei “Экономический журнал Business Class”, cea mai populară revistă de afaceri  din Moldova, iar datorită implicării active a tuturor partenerilor, clienților și colaboratorilor companiei, am reușit să devenim notorii, câștigând distincția mărcii comercială Notorium 2017, devenind posesorii trofeului de aur.

Continuând pe aceeași undă, ne-am implicat activ și în  campania  de promovare a comportamentului prietenos cu mediul organizat de Direcţiei TIC a UTM, prin amenajarea unei alei în stilul Rapid Link: eficient, rapid, sigur și cu zonă Wi-Fi, plantând copaci dintre cei mai deosebiți.  Acum toți studenții UTM și vizitatorii Tekwill se pot bucura de cea mai înaltă viteză la internet.

Toate proiectele le-am realizat datorită unui spirit de echipă puternic, bazat pe prietenie, respect și onestitate. În toți acești ani am încercat să aducem clienților calitatea, menținând zi de zi confortul și stabilitatea rețelei. Am contribuit la dezvoltarea domeniului IT prin metode inedite și concepții deosebite, gândite și implementate corect.

Olesea Postolachi/ Rapid Link