Sea Mile, FORD Challenge Prague, Purcari Wine Run și Chișinău Intenational Marathon sunt competițiile la care au participat sportivii companiei Rapid Link, înregistrând noi victorii impresionante. La aceste evenimente sportive au participat Valeria Crasov, Carmen Chetraru și Postolachi Olesea.

Pe 16 iulie, Valeria Crasov și cel mai remarcabil sportiv al companiei Rapid Link, Carmen Chetraru, alături de cei mai fideli suporteri, au fost luați de valurile lacului Ghidighici. Deja al doilea an noi suntem prezenți la cursa de înot în apă deschisă, marcând distanțele Seamile și Triple Sea Mile.

„Este prima mea cursă de înot, si vreau să spun că nu a fost ușor, dar am obținut un rezultat personal marcant. Mulțumesc organizatorilor și desigur celei mai tari echipe de suporteri a companiei Rapid Link” a afirmat Valeria Crasov, manager de marketing și vânzări.
Cea de-a cincea ediție a cursei de înot Sea Mile a fost una excepțională, la care s-au înregistrat participanți de toate vârstele.

Următoare etapă a fost FORD Challenge Prague – cursă internațională, organizată de compania FORD, care a avut loc la Praga. Carmen Chetraru a participat la acest triathlon, parcurgând 90 km pe bicicletă, 1,9 km înotând și 21 km alergând, totul în 7 ore!
În continuare Chateau Purcari, una din cele mai deosebite vinării din Republica Moldova care a fost gazda a celei de-a două ediție a cursei Purcari Wine Run. Participanții au avut de parcurs distanța de 10 km pe teren accidentat, prin cele mai neobișnuite terenuri. La fiecare 2 km participanții erau așteptați de pit-stopuri, unde se puteau delecta cu fructe, apă și să guste cele mai speciale soiuri de vinuri. Cursa s-a dovedit a fi una destul de complicată, însă sportivii noștri, Carmen Chetraru și Postolachi Olesea au ajuns printre primii la linia de finiș.

Chișinău Internațional Marathon este cel mai important eveniment sportiv organizat de Sporter, iar la cea de-a treia ediție a adunat 17000 de sportivi din toate colțurile lumii. Devenit tradiție pentru Rapid Link, sportivii Carmen Chetraru și Postolachi Olesea au parcurs distanțele de 42 km și 10 km.